HJEM |ÅPNINGSTIDER| HVOR | HVEM| TIMEPLAN | AKTIVITETSPLAN | BARNEPARK | MEDLEMSFORDELER

Ta kontakt med oss: askoy@svettogblid.no eller på tlf: 56 14 07 10
 
 
 
Web Counter
 
Philip kjører i gang en makspulstest på sykkel
10.nov. kl.1200 inne i vår spinningssal. Påmeldingslister ligger i resepsjonen og ved ytterligere spørsmål kan resepsjonen kontaktes.
Barnedansekurs på tidligere Puls
Pga at Puls nedla sin drift, ble det dessverre slutt på barnedansekursene. Vi på Svett&Blid har nå snakket med mange skuffede foreldre og barn og det er et ønske om å finne en løsning for å avholde kursene. De 800 kronene noen allerede har betalt er dessverre tapt, men vi tenker at vi kanskje kan gå sammen om å dele på utgiftene slik at kurset kan gå sin gang. Vi ber de som er interesserte i dette om å ta kontakt med oss på mail: janickejohnsen@hotmail.com. Skriv navnet på barnet, hvilket kurs barnet har gått på (onsdag eller fredag)og et tlfnr dere kan nås på.
Vi håper at vi kan komme til en løsning!
Nytt senter i Svett og Blid-kjeden! Vi har nå overtatt det som tidligere var Puls Askøy i Strusshamn. Tegner du Lifestyle-avtale hos oss, vil du heretter ha muligheten til å trene to steder på Askøy!! Senteret i Strusshamn vil få noe nytt utstyr og en liten ansiktsløftning ganske snart, slik at vi sikrer våre kunder på Askøy et godt tilbud. Vi flytter all gruppetrening til lokalene i Kleppestø, og ønsker velkommen til alle nye medlemmer!
Vi kjører nå følgende tilbud:
Tegn Lifestyleavtale, og tren ut året for kr 1,- pr dag.
Tegn 12 mnds avtale, og tren gratis i oktober.
Nike Rockstar workout Africa
Lørdag 6. okt. til 24. oktober kl 11:20,
Les mer
Nike Inspirasjonsdag
Les mer
Activio Spinn:
Spinningtrening med pulsmåling for optimalt resultat!
Les mer her
Viktig- les dette også...
Lyst på personlig trener!
Trenger du hjelp til å komme igang med treningen
eller til å trene riktig?
Kontakt oss!

   


Her finer du oss: Holmedalen 6, vis a vis Rema 1000, 5300 Kleppestø. Næringslivsutvalg, Lauritz Meltzers hus, Fosswinckelsgt. 6, N-5007 ERGEN